19 окт. 2010 г., 16:17

Женска орисия 

  Поэзия » Философская
1232 0 21

моите женски ръце
нежност във шепи събират
палят добри ветрове
огън изпращат в всемира

мойте любящи очи

в душата магийно проникват
разбулват тайни мечти
и нови омайни  завихрят

моето женско сърце
препуска в галоп по земята
отключва врати без резе
рисува слънца под дъгата

моята женска съдба
любови с омрази събира
чаровно запалва искра
в жаравата стъпки открива


© Таня Мезева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??