Oct 19, 2010, 4:17 PM

Женска орисия 

  Poetry » Phylosophy
1225 0 21

моите женски ръце
нежност във шепи събират
палят добри ветрове
огън изпращат в всемира

мойте любящи очи

в душата магийно проникват
разбулват тайни мечти
и нови омайни  завихрят

моето женско сърце
препуска в галоп по земята
отключва врати без резе
рисува слънца под дъгата

моята женска съдба
любови с омрази събира
чаровно запалва искра
в жаравата стъпки открива


© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??