27 июл. 2010 г., 23:55  

Женското в мен 

  Поэзия » Любовная
944 0 34

http://www.youtube.com/watch?v=glUMk2yQ7lg

 

Знам, не обичаш, когато ръмя

и женското в мен лъкатуши.

Светът ми изтича... И искам да спре.

И тихо във теб да се сгуша.

 

А там ми се иска, от въздуха твой

дълбоко и пълно да вдишам -

да вземеш ръката ми, в твоята длан

и прилива пак да почувствам.

 

Когато те няма, така ми тежи -

в мен всичко напира и блъска.

Пробивам на приливи всички стени -

отприщвам се и се разплисквам...

 

 

27.07.2010

Julie

© Юлия Димитрова Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??