2 апр. 2017 г., 17:14

Жестока любов 

  Поэзия » Любовная
545 0 2

За мен бе - като пустинна роза с много бодли,

в чиито прегръдки исках да се потопя.

Взех те в ръце, макар да боли.

И знаех, че ще кървя...

 

Лъжи безброй изрече пред мен.

Накара ме да повярвам, че сме аз и ти.

Ден и нощ... държа ме в плен.

И не видя моите сълзи...

 

Очите си аз затворих,

омагьосана от любовта.

Сляпо на думите ти вярвах

и ти се възползва от това... 

© Дочка Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??