1 апр. 2012 г., 16:48

Жигосана 

  Поэзия » Любовная
842 0 9

Клеймо остави ти завинаги в мен

- пулсиращ, кървав отпечатък.

Без смисъл, без причина този ден,

беляза всеки ден нататък.

 

Сега вървейки същата съм сякаш,

лицето с усмивката позната

и думите в безкраен наниз,

редят се да излезнат от устата.

 

Но белегът не могат да покрият,

печатът твой остана в душата.

Лъжливите воали все не стигат,

да скрият този отпечатък.

 

© Светла Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??