25 окт. 2012 г., 14:37

Житейски кръговрат 

  Поэзия » Другая
764 0 1

   

 

 

Първите лъчи на слънцето изгряват,

какво ли ще ми донесе днешният ден?

Улиците вече постепенно оживяват,

това би трябвало да касае също и мен.                                                     

 

За определен момент съм аз затворен,

като че ли излежавам своето наказание.

Добре, че душевният прозорец е отворен,

че с тези редове да ви дам "показание"!?

 

Жадувам да тръгна някъде забързан,

да бъда към работата си  привързан.

Всеки от нас има талант в една насока,

а аз години наред търся моята посока.

 

Тежко ми е! 

Искам и аз на света от себе да дам,

да го правя със радост и да се отдам!

Опита и знанията си да предам от мен,

моля Бога да дойде този светъл ден!

 

Виена - май 2005г.

Marcello Terezios

© Маестро Митко Хаджиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??