Първите лъчи на слънцето изгряват,
какво ли ще ми донесе днешният ден?
Улиците вече постепенно оживяват,
това би трябвало да касае също и мен.
За определен момент съм аз затворен,
като че ли излежавам своето наказание.
Добре, че душевният прозорец е отворен,
че с тези редове да ви дам "показание"!?
Жадувам да тръгна някъде забързан,
да бъда към работата си привързан.
Всеки от нас има талант в една насока,
а аз години наред търся моята посока.
Тежко ми е!
Искам и аз на света от себе да дам,
да го правя със радост и да се отдам!
Опита и знанията си да предам от мен,
моля Бога да дойде този светъл ден!
Виена - май 2005г.
Marcello Terezios
© Маестро Митко Хаджиев Todos los derechos reservados