28 июл. 2010 г., 22:04

Житейски уроци 

  Поэзия » Любовная
1520 0 8

 

 

 

Разгърденият вятър ми показа

широтата на свободните си дни.

И друго още - силата да можеш

да обуздаеш смелите мечти...

 

Трепетният огън ме научи

да подтискам лумналата страст –

че с жарки чувства скоро ще се случи

само пепел да остане в нас...

 

Смирената река ми заразказва –

да бъда плитка, кротка и сега

да седна пак край нея и заплача

с душата на пречистена Жена!

 

 

 

 

© Неделина Кабаиванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??