"А всеки е само това, което
без него става невъзможно."
Ден първи
Аз помня
въздишките на листата
Аз помня
есента на нашето вчера
Ден втори
Синьо
Синьо
Синьо
Тишината
влиза с трясък
и се свива на топка
като престарял пес
В многоточие
колебае се залезът
Горд разстрел
на недописан ред
Синьо -
така и ще бъде
Ден трети
Любов
така я разпокъсахме
в мечти
Черен ангел
заспива в съня си
Колебаят се очите в сълзи
Шептиш недокосната
Ден след ден трети
Всеки избор ни претворява
Всеки дъх ни въздига
Всяка нощ е утроба на грях
Всеки ден е вестител
Ден пети
Отричам те в мен
мое цяло
Аз и ти -
пустинен океан
Ти и той -
тъгата на вечна тъга
Ден шести
От обич родени
Блажени на вид
безсмъртно скитаме
тленни окови
Ще си простим - аз зная
Седми ден
Всеки край
е ново начало
Първа обич
е сетният ми дъх
Ден се задава -
ден първи
любима
14.8.2007 г.
© Донърджак Все права защищены