29 дек. 2023 г., 21:37

Жив съм 

  Поэзия » Другая
95 1 1

 

Жив съм

 

 

Аз съм тих покровител.
Пътека към рая съм.
Безстрашният рицар
в тегоба разпалена.

Аз съм жив утешител,
десница на вярата.
Последният залък
за ближен запазил съм.

Аз съм дързък ваятел.
Полудив хищник.
Захапал съм волята,
преглътнал съм всички.

 

 

© El Sense Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??