Жив съм
Аз съм тих покровител.
Пътека към рая съм.
Безстрашният рицар
в тегоба разпалена.
Аз съм жив утешител,
десница на вярата.
Последният залък
за ближен запазил съм.
Аз съм дързък ваятел.
Полудив хищник.
Захапал съм волята,
преглътнал съм всички.
© El Sense All rights reserved.