28 дек. 2018 г., 20:12

Живея, сънувайки, или сънувам... живеейки 

  Поэзия » Любовная, Другая
1344 7 10

По кожата пробягва хлад,
оставен от ръцете ти бленувани,
а после ме събужда аромат,
замайващ от неистово желание;
събуждам се,
а още те сънувам...
и дишам твоето ухание...

© Ссссс Все права защищены

Провокирано от едно друго "Ухание"

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??