28.12.2018 г., 20:12 ч.

Живея, сънувайки, или сънувам... живеейки 

  Поезия » Любовна, Друга
1343 7 10

По кожата пробягва хлад,
оставен от ръцете ти бленувани,
а после ме събужда аромат,
замайващ от неистово желание;
събуждам се,
а още те сънувам...
и дишам твоето ухание...

© Ссссс Всички права запазени

Провокирано от едно друго "Ухание"

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??