Dec 28, 2018, 8:12 PM

Живея, сънувайки, или сънувам... живеейки 

  Poetry » Love, Other
1342 7 10

По кожата пробягва хлад,
оставен от ръцете ти бленувани,
а после ме събужда аромат,
замайващ от неистово желание;
събуждам се,
а още те сънувам...
и дишам твоето ухание...

© Ссссс All rights reserved.

Провокирано от едно друго "Ухание"

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??