10 февр. 2008 г., 15:24

Живи! 

  Поэзия » Любовная
973 0 28
 

ЖИВИ!

 

Не разбрах кога ме срещна любовта.

Ти разбра ли как ни отвоюва

от ноктите на мрачна самота?

Чуваш ли я - тихо тържествува

 

в очите ни, в лицата и в гласа

на две сърца, за век опиянени.

Има ли значение часа

и датата на нашето спасение!

 

Има ли значение мига,

в който се почувствахме щастливи?

Важно ли е толкова кога!?

Само туй е важно, че сме ЖИВИ!

 

10 февруари 2008 г.

Русе

© Румен Ченков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??