ЖИВИ!
Не разбрах кога ме срещна любовта.
Ти разбра ли как ни отвоюва
от ноктите на мрачна самота?
Чуваш ли я - тихо тържествува
в очите ни, в лицата и в гласа
на две сърца, за век опиянени.
Има ли значение часа
и датата на нашето спасение!
Има ли значение мига,
в който се почувствахме щастливи?
Важно ли е толкова кога!?
Само туй е важно, че сме ЖИВИ!
10 февруари 2008 г.
Русе
© Румен Ченков Всички права запазени