Какво би трябвало да означава животът?
Любов или омраза?
Щастие или мъка?
Или просто е преживяване на човека...
Днес си тук,
утре там,
вдишвайки от миризмата на живота.
Понякога усещаш, че си слаб.
Правиш грешка след грешка,
говориш небивалици,
губиш любими хора
и оставаш заобиколен от група тъпаци,
които имат същата твоя сива, безока съдба.
Съдба
единствена бе тя,
която ти избра
и лоша
и добра,
няма друга за теб на света.
Продължавай си живота ти, читателю,
защото не си струва да умреш,
без да си оставил след теб
нещо от теб!!!
© Ставри Петров Все права защищены