Apr 18, 2009, 8:31 PM

Живот 

  Poetry » Civilian
439 1 0

Какво би трябвало да означава животът?
Любов или омраза?

Щастие или мъка?

Или просто е преживяване на човека...

Днес си тук,

утре там,

вдишвайки от миризмата на живота.

Понякога усещаш, че си слаб.

Правиш грешка след грешка,

говориш небивалици,

губиш любими хора

и оставаш заобиколен от група тъпаци,

които имат същата твоя сива, безока съдба.

Съдба

единствена бе тя,

която ти избра

и лоша

и добра,

няма друга за теб на света.

Продължавай си живота ти, читателю,

защото не си струва да умреш,

без да си оставил след теб

нещо от теб!!!

© Ставри Петров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??