ЖИВОТ
Животът е труден и много суров,
в живота ни трябва и капка любов,
любов, градена от мъж и жена,
любов, изгаряща нашите тела.
Животът минава, а времето тече,
омраза изпълва моето сърце,
сърцето бие в моите гърди,
че българка съм, това не ми тежи.
Да бъдем силни ние в любовта,
а животът ни не ще бъде все така,
затова е живот да се живее,
а капката любов сърцата ни ще сгрее.
© Мариана Пенчева Все права защищены