Feb 5, 2010, 10:28 AM

Живот 

  Poetry » Other
629 0 0

ЖИВОТ

 

Животът е труден и много суров,

 

в живота ни трябва и капка любов,

 

любов, градена от мъж и жена,

 

любов, изгаряща нашите тела.

 

 

Животът минава, а времето тече,

 

омраза изпълва моето сърце,

 

сърцето бие в моите гърди,

 

че българка съм, това не ми тежи.

 

 

Да бъдем силни ние в любовта,

 

а животът ни не ще бъде все така,

 

затова е живот да се живее,

 

а капката любов сърцата ни ще сгрее.

 

© Мариана Пенчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??