Сообщите нам о нарушениях, если Вы считаете, что есть случай плагиата или произведение не соответствует правилам.
Пожалуйста, пишите только в крайных случаях с конкретным указанием на нарушение и наличие доказательств!
Вы должны войти в систему с Вашей регистрацией, прежде чем отправлять сообщения!
мога да те посъветвам, ако си решил да пишеш на екзистенциални теми- съсредоточи се върху нещо силно, което си изпитал или нещо осъзнато лично от теб след някакъв по-силен душевен трус, така да се каже.
предното стихотворение за свободата ми допадна като замисъл, но изпълнението не ми хареса- при това е обратното... може би ако комбинираш двете умения... незнам... пробвай се! успех!