18 апр. 2020 г., 13:20

Живот 

  Поэзия » Философская
549 0 0

Оставих овехтялата си кожа.

Заключих старите си мисли,

стари чувства, страхове.

Облякох новата си дреха,

oправих си косата

и тръгнах през света.

 

24.11.2018

© Венета Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??