Apr 18, 2020, 1:20 PM

Живот 

  Poetry » Phylosophy
484 0 0

Оставих овехтялата си кожа.

Заключих старите си мисли,

стари чувства, страхове.

Облякох новата си дреха,

oправих си косата

и тръгнах през света.

 

24.11.2018

© Венета Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??