18.04.2020 г., 13:20 ч.

Живот 

  Поезия » Философска
477 0 0

Оставих овехтялата си кожа.

Заключих старите си мисли,

стари чувства, страхове.

Облякох новата си дреха,

oправих си косата

и тръгнах през света.

 

24.11.2018

© Венета Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??