Не намирам смисъл в живота, откакто теб те няма,
не различавам ден от нощ, сън от реалност.
Впуснала съм се стремглаво в бездънната яма,
дъното на която е една огромна безкрайност.
Във фона на живота чувам само тъжна песен.
Тя преследва ме по пътя на вечността.
Търся лятото на живота, но намирам само есен
Замръзнала е в лед на душата нежността.
© Iliyana Nikolova Все права защищены