4 дек. 2007 г., 22:18

Живот 

  Поэзия
612 0 2
Живот

Умора, болка, гняв и любов,
труден е често животът суров,
самота, притеснение, яд и тъга,
рядко някой подава ръка.

Понякога - радост, щастие, смях,
но бързо всичко превръща се в прах,
има и много красиви моменти,
но за живота няма продуценти.

Сценарий написан със смях и сълзи,
понякога ти е смешно, друг път боли,
комедия или драма - тежка дилема,
но това решение животът го взема.

© Диана Костова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??