4.12.2007 г., 22:18 ч.

Живот 

  Поезия
593 0 2
Живот

Умора, болка, гняв и любов,
труден е често животът суров,
самота, притеснение, яд и тъга,
рядко някой подава ръка.

Понякога - радост, щастие, смях,
но бързо всичко превръща се в прах,
има и много красиви моменти,
но за живота няма продуценти.

Сценарий написан със смях и сълзи,
понякога ти е смешно, друг път боли,
комедия или драма - тежка дилема,
но това решение животът го взема.

© Диана Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??