14 нояб. 2011 г., 00:01

Живот, не ме забравяй 

  Поэзия » Другая
521 0 3

Време защо отлетя,

останаха неизказани толкова много неща?

Смелост, ти защо замълча,

точно ти ме спря да го целуна в нощта?

Гордост, а ти защо си ми,

накара ме да върша само глупости?

Омраза, бързо си тръгни,

не се настанявай в сърцето ми.

Памет, ти, моля те запомни,

завинаги неговите очи.

Любов, само ти ми остана,

но любовта не е за един, а за двама.

Сърце, ти си почини,

вече не ми трябваш, спокойно заспи.

© Алексия иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??