Живот за двама
Като пясъчен часовник
сезоните се сменят...
Вълшебник ли - чаровник,
дошъл е пак при мене?
С широките ръкави
на топла майска вечер
движение направи
и думички изрече...
Забиха барабани
в кръвта ми. Дъх стаила
се питах - ще ли стане
магията му мила?
Подскочи бяло зайче,
след него гълъб литна...
Животът е за двама,
които се обикнат!
© Даниела Тодорова Все права защищены