May 12, 2012, 7:57 PM

Живот за двама 

  Poetry » Phylosophy
928 0 3

Живот за двама

 

Като пясъчен часовник

сезоните се сменят...

Вълшебник ли - чаровник,

дошъл е пак при мене?

 

С широките ръкави

на топла майска вечер

движение направи

и думички изрече...

 

Забиха барабани

в кръвта ми. Дъх стаила

се питах - ще ли стане

магията му мила?

 

Подскочи бяло зайче,

след него гълъб литна...

Животът е за двама,

които се обикнат!

 

 

© Даниела Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??