20 июн. 2011 г., 19:22

Животе наш 

  Поэзия
371 0 0

Танцувам с залеза.

Потапям се във мъдростта.

Потъвам в топлината

на нощта.

Покоят ме облива

като влюбена вълна.

Задава се

стихия,

а нежен дар

за мен е тя.

Животе наш,

благодаря!

© Кирилка Пачева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??