Jun 20, 2011, 7:22 PM

Животе наш 

  Poetry
381 0 0

Танцувам с залеза.

Потапям се във мъдростта.

Потъвам в топлината

на нощта.

Покоят ме облива

като влюбена вълна.

Задава се

стихия,

а нежен дар

за мен е тя.

Животе наш,

благодаря!

© Кирилка Пачева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??