2 мар. 2024 г., 13:01

Животното... 

  Поэзия » Свободный стих
168 0 1

Животното е смело,

Животното е тихо,

Животното е скрито, 

Животното е мило!

 

Животното с боязън

Брои си греховете,

Животното не страда,

Съдбата не кове си!

 

И вишните ще паднат, 

И вишни пак ще цъфнат,

Но само скрити нишки

Ще пазят на света си светлината!

 

Пропяха си щурците

И мравките пълзяха,

Но само с теб и мен

Живот си оправдаха!

© Ева Туфанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??