Mar 2, 2024, 1:01 PM

Животното... 

  Poetry » Free verse
167 0 1

Животното е смело,

Животното е тихо,

Животното е скрито, 

Животното е мило!

 

Животното с боязън

Брои си греховете,

Животното не страда,

Съдбата не кове си!

 

И вишните ще паднат, 

И вишни пак ще цъфнат,

Но само скрити нишки

Ще пазят на света си светлината!

 

Пропяха си щурците

И мравките пълзяха,

Но само с теб и мен

Живот си оправдаха!

© Ева Туфанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??