2.03.2024 г., 13:01 ч.

Животното... 

  Поезия » Свободен стих
107 0 1

Животното е смело,

Животното е тихо,

Животното е скрито, 

Животното е мило!

 

Животното с боязън

Брои си греховете,

Животното не страда,

Съдбата не кове си!

 

И вишните ще паднат, 

И вишни пак ще цъфнат,

Но само скрити нишки

Ще пазят на света си светлината!

 

Пропяха си щурците

И мравките пълзяха,

Но само с теб и мен

Живот си оправдаха!

© Ева Туфанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??