17 апр. 2011 г., 20:20

Животът...(2) 

  Поэзия » Философская
1489 1 31


Обичаен е със всички

плюсове и минуси.

И еднакъв, и различен -

с вкус тръпчив на истини,

с мъничко тъга и радост,

с плач и смях гарнирани,

смес е от горчива сладост,

всеки миг изпивана.

Щедър е, но и себичен,

равен, но и с трусове...


Необикновен - със всички

минуси и плюсове.




© Вилдан Сефер Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??