Apr 17, 2011, 8:20 PM

Животът...(2) 

  Poetry » Phylosophy
1488 1 31


Обичаен е със всички

плюсове и минуси.

И еднакъв, и различен -

с вкус тръпчив на истини,

с мъничко тъга и радост,

с плач и смях гарнирани,

смес е от горчива сладост,

всеки миг изпивана.

Щедър е, но и себичен,

равен, но и с трусове...


Необикновен - със всички

минуси и плюсове.




© Вилдан Сефер All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??