24 окт. 2014 г., 23:38  

Животът? 

  Поэзия » Другая
435 0 1

Ах, това ли е животът?

Един момент, един сезон?

Едно препятствие, което

завършва със злокобен стон.

 

Ах, това ли е животът?

Да бъдеш като дървесно листо.

Като него вятърът ни брули

и ни грее сутрин слънцето. 

 

Ах, това ли е животът? 

За всеки е загадка, енигма. 

Живеейки, всеки се чуди

"Тук съм, какво да постигна?"

 

Да, това е животът! 

Приключение, Ад или Рай..

Всеки избран е нарочно.

Но защо и как - разгадай!

 

 

© Мира Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??