5 окт. 2008 г., 01:20

... Животът да продължи!... 

  Поэзия » Другая
574 0 5

Спомени нахлуват в ума ми

и шепнат усмивки забравени.

Чувам дървото как шуми

и искам да кажа мисли недоизказани,

но знам, че нищо няма да се промени.

Опитвам се да скрия сълзи сподавени,

а вътре в мен болката гори.

Искам да съживя мигове удавени,

но не мога! И боли ли, боли...

Чакам все още мигове недочакани,

ала дъждът на разочарованието все вали.

Чакам... С надежди запалени

и голямото желание – животът да продължи!...

© Тина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??