22 янв. 2008 г., 12:29

Животът ми - на волна птица 

  Поэзия » Любовная
507 0 3
Животът ми - на волна птица,
с разперени за любовта криле,
рояк пътеки многолики,
намира в твоето небе.

Внимание, привързаност,
признателност чрез страст,
усмивка ти поднасям за подарък,
а той за двамата ни става власт.

Животът ни - на волни птици,
с разперени от любовта криле,
рояк пътеки многолики,
намира в нашето небе.

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??