ЖИВОТЪТ – МИНУТА
Животът ми – низ от моменти,
отекват в душата дълбоко.
Махало безспир ги отмерва
и сменят се дните с посока.
Но мога ли аз да избирам,
или е отдавна решено.
Поела съм Пътя на битки,
до мен е сетивен вълшебник.
И правя си личната диря
от мисли и действия цветни.
В небето дали се издигам,
личи и в най-тъмната вечер.
Узнавам за днес и за утре,
вървя си с душата към края.
Живея живота – минута,
ведно сбрала ада и рая.
© Санвали Все права защищены