11 мая 2008 г., 16:24

Животът не струва нищо... но и нищо не струва колкото живота... 

  Поэзия » Другая
1534 0 4

Живеем в ада и в ада ще умрем...

Мечтаем за рая, рай няма да видим...

Мразим лъжата, но всички лъжем...

Обичаме истината, но кой ни я казва...

Харесваме доброто, в малко хора е то...

Не харесваме злото, но всеки има задни мисли...

Някои се страхуват от високо, други от змии, а трети да бъдат сами...

Съдбата е решила едни да бъдат щастливи, други сами...

Всички търсят грешките в другите и никой в себе си... а именно там е отговорът...

И... все пак Животът не струва нищо... но и нищо не струва колкото Живота...

© Симона Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Прочети коментарите на ananke (Радослав Смилков)и Ивана59 (Иванка Гичева).... е това и аз ще ти кажа.
  • Прекрасен стих!Поздрав!
  • Харесаха ми мислите ти-като сентенции са...Поздрави!
  • Може и да не е точно стих! Жанровото определение е доста мъгляво...
    Но, но... е добро! Определено!
    Поздрави!
Предложения
: ??:??