19 мая 2012 г., 02:03

Живях 

  Поэзия » Любовная
508 0 0

Живях без дъх, сега ще си отидеш?

Умирам и не казвам нито сбогом,

не ме прегръщай, аз ще си отида,

разбита във последния си полет.

 

Възкръснах тихо, смело се погубих,

отхвърлена от собственото Аз,

умираща, усмивката ти губя,

и в свойте мисли виждам самота.

 

Благодаря, за вечност подарена,

във нея пазя твоя ярък спомен,

прах от надежда, моя, споделена,

аз исках теб – с последния си повик...

© Велина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??