27 авг. 2017 г., 19:50

Живях 

  Поэзия » Другая
366 0 0

Живях тъй устремно,

като стрела

и пътища проправях,

извъртах, минавах и спирах,

ранявах 

най-вече моята душа.

Е, вече спрях 

и може би ще се забия

в една мечта, която някога

бе сън, любов и красота.

© Асен Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??