Жребий
Часовникът взривява тишината.
Нощта отстъпва място на деня.
И с първите лъчи на светлината
кълни надежда в моята душа...
Че може би накрая ще успея,
да сложа край на трудната игра -
Раздяла и Любов са двата зара,
които хвърля моята Съдба.
Раздяла и любов! Надежда и Покруса -
В едно се сливат огън и вода...
Раздяла и Любов - а изборът един е!
О Боже мой - кое да избера?
© Любомир Попов Все права защищены