29.10.2014 г., 0:15 ч.

Жребий 

  Поезия » Любовна
389 0 0

Жребий

 

Часовникът взривява тишината.

Нощта отстъпва място на деня.

И с първите лъчи на светлината

кълни надежда в моята душа...

 

Че може би накрая ще успея,

да сложа край на трудната игра -

Раздяла и Любов са двата зара,

които хвърля моята Съдба.

 

Раздяла и любов! Надежда и Покруса -

В едно се сливат огън и вода...

Раздяла и Любов - а изборът един е!

О Боже мой - кое да избера?

© Любомир Попов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??