10 мая 2007 г., 11:02

Жълто от цикъл Цветове 

  Поэзия
1006 1 8


  Жълто слънце,
  топлина.
  Страстни мисли, светлина.

  Едри пъпеши,
  греховни.
  Пазви женски плодородни.

  Жълти рози
  и лъжи.
  Мъки, радости, беди.

  Месечина златна
  и голяма.
  Свиден образа на мама.

  Жълто пладне,
  жега и умора.
  Житна нива,
  хляб за всички хора.

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??