2 янв. 2005 г., 07:05

Кажи ми 

  Поэзия
1159 0 0
Кажи ми, страннико, кажи,
какво има отвъд болката,
след острите бели камъчета,
до всепроникващия студ,
зад пищящата непоносимост?

Кажи ми за смъртното утре,
когато се раждам и когато умирам
или говори хищника в мене,
ще вият ли чайки отвъд?

Залюлей ме в старата песен,
започваща с едното безвремие,
разгони пепелта от вените ми.
Пусни ме да танцувам с болката
и от твоята искам да вкуся.

© Хей Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??