Как да погледна друг,
след като вече нямам очи?
Как да се влюбя пак,
след като вече нямам сърце?
Ти го уби.
Как да повярвам отново в любовта след това,
което ми причини?
Как да забравя и продължа напред,
щом още ме боли?
© Виктория Все права защищены
Всичко тече...
Поздрави!