22.08.2007 г., 1:12 ч.

Kак? 

  Поезия
570 0 1

Как да погледна друг,
след като вече нямам очи?
Как да се влюбя пак,
след като вече нямам сърце?
Ти го уби.
Как да повярвам  отново в любовта след това,
което ми причини?
Как да забравя и продължа напред,
щом още ме боли?

© Виктория Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ще отмине!
    Всичко тече...
    Поздрави!
Предложения
: ??:??